Η πρόληψη σώζει ζωές

Διαγνωστικό Κέντρο 1:

Μενελάου 84 & Αθηνάς, Ίλιον, 13122

Διαγνωστικό Κέντρο 2:

Αγίου Νικολάου 107 Ίλιον, ΤΚ 13123

Το ιατρείο μας  διαθέτει  τον υπερηχοτομογράφο  τελευταίας τεχνολογίας  LOGIC E9 του οίκου GENERAL ELECTRIC με υψηλής  ευκρίνειας  οθόνη και  υψηλής  ανάλυσης  ηχοβολείς.

Οι υπέρηχοι αποτελούν μια από τις πλέον αξιόπιστες απεικονιστικές εξετάσεις στην σύγχρονη ιατρική πρακτική , είναι ανώδυνη μέθοδος , διενεργείται σε σύντομο χρόνο με  χαμηλό κόστος. Με την βοήθεια των σύγχρονων υπερηχοτομογράφων σήμερα μπορούμε να πετύχουμε σωστή διάγνωση σε πολλές παθολογικές καταστάσεις.

Στο τμήμα Υπερήχων  διενεργούνται οι παρακάτω εξετάσεις:

  • Υπερηχογράφηματα κοιλίας (άνω κοιλίας-κάτω κοιλίας). Στην εξέταση ελέγχονται όλα τα συμπαγή όργανα της κοιλιάς όπως ήπαρ , χοληδόχος κύστη , πάγκρεας , σπλήνας , νεφροί , ουροδόχος κύστη , προστάτης , μήτρα –ωοθήκες .
  • Υπερηχογράφημα επιφανειακών οργάνων. Θυρεοειδή αδένα , τραχήλου , λεμφαδένων , σιελογόνων αδένων , μαστών , οσχέου.
  • Ενδοκολπικό υπερηχογράφημα , το οποίο μελετά με υψηλή ακρίβεια τη μήτρα και τις ωοθήκες.
  • Έγχρωμο Doppler αγγείων (Triplex). Μελετάται το αρτηριακό και φλεβικό δίκτυο των άνω και κάτω άκρων , της κοιλιακής αορτής , των καρωτίδων και των νεφρικών αρτηριών . Επιπρόσθετα με το TRIPLEX  ελέγχεται η  αγγείωση συμπαγών οργάνων όπως ο θυρεοειδής ( αγγείωση όζων ) και οι όρχεις ( κιρσοκήλη).

Η ιατρική μας εμπειρία σε συνδυασμό με τον σύγχρονο τεχνολογικό μας εξοπλισμό εγγυάται την καλύτερη δυνατή διαγνωστική προσέγγιση των ιατρικών σας προβλημάτων.

 

ΙΑΤΡΕΙΟ ΥΠΕΡΗΧΩΝ