Η πρόληψη σώζει ζωές

Διεύθυνση:

Μενελάου 84 & Αθηνάς, Ίλιον, 13122, ΑΤΤΙΚΗΣ

Η μαστογραφία παραμένει η σημαντικότερη εξέταση για τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Η ψηφιακή μαστογραφία παρουσιάζει σημαντικότατα πλεονεκτήματα έναντι της αναλογικής τεχνικής καθώς έχει πολύ πιο χαμηλή ακτινοβολία και μεγαλύτερη ευκρίνεια.

Το Ιλίου Διάγνωσις εξοπλίζει τα τμήματα του με μηχανήματα τελευταίας γενιάς με τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες έχοντας πάντα ως στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας.

Ο Φινλανδικός οίκος PLANMED ήταν αυτός που εισήγαγε τον πρώτο πλήρως αυτοματοποιημένο μαστογράφο τη δεκαετία του 80 με αυτόματη ισοκεντρική κίνηση του βραχίονα, προσαρμοζόμενη μεγέθυνση και συμπίεση δύο φάσεων. Τη δεκαετία του 2000 προχώρησε σε πλήρως Ψηφιακούς Μαστογράφους με σύστημα αυτόματης έκθεσης ακτινοβολίας και τεχνολογία TriFilter για χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας. Είναι μία εταιρεία με πολύ μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην τρισδιάστη απεικόνιση στην ιατρική.

Το Clarity αποτελεί το πλέον πρόσφατο επίτευγμα του οίκου Planmed στο οποίο ενσωματώνονται τελευταίες τεχνολογίες με στόχο την επίτευξη πολύ υψηλής ευκρίνειας με χαμηλή δόση ακτινοβολίας.

ΜΑΣΤΟΥ